Transport

Transport

Genom lokaliseringen i Kumla har SRM kunnat begränsa antalet mil i merparten av våra transporter, som främst sker med bil eftersom vi då kan samlasta och köra kortast möjliga sträcka. Vår fordonspark är specialiserad för de tunga och långa laster vi fraktar.

Vi har unik krankapacitet och trailers som kan expanderas till 19 meters längd. Genom att bilarna är utrustade med specialkranar sker både lastning och lossning snabbare än med konventionella kranbilar.

Med utgångspunkt i Kumla åtar vi oss också transporter av annat material än vårt eget.

Vi erbjuder transporter av järnvägsmaterial  över stora delar av Norden.  Nu kan du snabbt och enkelt få en prisuppskattning med hjälp av vår transportkalkylator. Fyll i fälten till höger och klicka på beräkna transportkostnad.

Viktigt att tänka på när du ska boka en transport via oss:

 • Vad ska fraktas?
 • Vi fraktar oftast ditt gots exklusivt men behöver ändå veta hur högt, brett, långt och inte minst tungt godset är?
 • Om det är enkelt att komma fram med transportfordon till platsen för hämtning/lämning och om det finns bra last- och lossningsmöjligheter?
 • I det fall föremålet är bredare än 3,5 m behöver vi söka tillstånd från Trafikverket. Detta tar några extra dagar och det är därför viktigt med god framförhållning (det tillkommer en extra avgift för detta).
 • I det fall föremålet är bredare än 4,5 m krävs tillstånd från trafikverket, en vägtransportledare och att vi undersöker den väg som är mest lämplig för transporten. För att ordna med detta behövs minst 14 dagars framförhållning (det tillkommer en extra avgift för detta).

Prisuppskattningen som anges baseras på att framkörning sker från det av våra lager som ligger närmast avhämtningsplatsen samt två timmar för lastning och lossning.  Vill du skicka en bokningsförfrågan till oss samt få ett exakt pris för transporten behöver du ange dina kontaktuppgifter och motta en bekräftelse av oss.

Är du i akut behov av transport, ring oss via telefon 010-207 90 70

När du anlitar våra tjänster för transport gäller Alltrans 2007

Vi tillämpar normalt 30 dagars betalningstid till företagskunder och 10 dagars betalningstid till privatpersoner.  Fakturering sker omedelbart när orden är prissatt och godkänd av kund. Glöm inte att ange om fakturan behöver märkas samt även den adress ni önskar få fakturan till.


  Vad ska transporteras

  Önskat leveransdatum
  [recaptcha]