Swedish Rail Material

Följ oss :

Försäljning

Swedish Rail Material

Specialister på järnvägsmaterial

Räls är i princip ett outslitligt och suveränt material, inte bara för trafikerad järnväg. Det används också inom byggnads- och sjöentreprenad och lantbruk, exempelvis som färister för att begränsa rörelse av vilt och tamboskap. Samtidigt är räls ett material som skapar problem genom att vara tungt, skrymmande och svårhanterligt. Det problemet är vi specialister på att lösa.

Swedish Rail Material är störst i Sverige på begagnad räls och järnvägsmaterial för allmän järnvägstrafik. Vi arbetar med personlig kontakt och ett samtal räcker för att skräddarsy beställning, avhämtning eller leverans till pågående projekt. Vi kan också bidra med råd och förslag till lösningar och kan distribuera just in time för att minimera utrymmesproblem på anläggningsplatsen. Överblivet material hämtas, lagerhålls och återanvänds i enlighet med vår miljöpolicy. Därmed fungerar SRM som en bank där våra kunder alltid hittar material för olika projekt och till minsta möjliga miljöbelastning.

Åkeriverksamhet
Swedish Rail Material

Våra produkter

Nedan kan du se ett urval av våra produkter. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring några produkter.

Vill du sälja?

Vi köper ditt järnvägsmaterial och ser till att det kommer dit det behövs. På så vis tänker vi lite extra på miljön samtidigt som du kan frigöra din plats till annat.

Kontakta oss via telefon eller mail

Hör av dig!